استعلام
شکایتی نزد بازپرس مطرح و نهایتا منجر به قرار منع تعقیب گردیده است .حال چنانچه همان شکایت مجددا نزد
همان بازرپرس مطرح شود ،آیا بازپرس میتواند به لحاظ تحقق اعتبار امر مختوم کیفری مبادرت به صدور قرار
موقوفی تعقیب کند یا اینکه موضوع از مصادیق بند »ت« ماده 421قانون آیین دادرسی کیفری بوده و بایستی
قرار امتناع از رسیدگی صادر شود؟
پاسخ اداره کل حقوقی
نظر به اینکه بازپرس در خصوص همان امر کیفری قبلاً در قالب قرار منع تعقیب اظهار نظر ماهوی کرده است و
بند » ت« ماده 421قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392در این خصوص اطلاق دارد ،لذا بازپرس در فرض
سؤال ،باید به استناد بند مذکور و ماده 424همان قانون ،قرار امتناع از رسیدگی صادر کند.
روح اله رئیسی
معاون اداره کل حقوقی قوه قضاییه