استعلام
-1آیا تخلفات انتظامی کارشناسان رسمی دادگستری همانند تخلفات انتظامی وکلا مشمول مرور زمان تعقیب
میشود؟
-2در صورت مثبت بودن پاسخ ،مدت شمول مرور زمان از تاریخ وقوع تخلف چه میزان است؟
پاسخ اداره کل حقوقی
ماده 70آییننامه اجرایی قانون کانون کارشناسان رسمی دادگستری مصوب 1381که مقرر داشته »در تخلفات
انتظامی که دو سال از تاریخ وقوع آن منقضی گردیده و تعقیب نشده باشد و یا دو سال از تاریخ آخرین اقدام
انتظامی آن گذشته و منتهی به صدور حکم نشده ،تعقیب موقوف خواهد شد« ،به موجب رأی شماره 205مورخ
2/4/1387هیأت عمومی دیوان عدالت اداری ابطال شده است؛ بنابراین تخلفات انتظامی مقرر در قانون
کارشناسان رسمی دادگستری ،مشمول مرور زمان نمیشود.
دکتر احمد محمدی باردئی
مدیر کل حقوقی قوه قضاییه