مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۱/۱۰۱۵

تاریخ نظریه:

استعلام

با توجه به بند »ج« ماده 6قانون شورای حل اختلاف مصوب ،1394حداقل سی سال سن تمام برای عضویت اعضای شورای حل اختلاف تعیین و تصریح شده است .آیا شرط مندرج در ماده مذکور صرفاً اختصاص به اعضای شورا دارد یا شامل کلیه کارکنان شورا اعم از اعضا ،مسئول دفتر و شورا نیز میشود؟

پاسخ اداره کل حقوقی

با عنایت به صراحت حکم مقرر در صدر ماده 6قانون شوراهای حل اختلاف مصوب » 1394شرط حداقل سی سال سن تمام« موضوع بند »ج« ماده پیشگفته ،ناظر به »اعضای شورای حل اختلاف به مفهوم مقرر در ماده «3این قانون است و به دیگر کارکنان شورا تسری ندارد .مواد 5و 7آییننامه اجرایی قانون شوراهای حل اختلاف مصوب 1395مؤید این استنباط و مقتضی چنین تفسیری است. دکتر احمد محمدی باردئی مدیر کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۱/۱۰۱۵ مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۰۷ | مرکز حقوقی راهبرد