مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۰/۹۴۷

تاریخ نظریه:

استعلام

آیا مغازه جزء مستثنیات دین است؟

پاسخ اداره کل حقوقی

بند »هـ« ماده 24قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی مصوب ،1394وسایل و ابزار کار کسبه ،پیشهوران، کشاورزان و سایر اشخاص را که برای امرار معاش ضروری آنها و افراد تحت تکفلشان لازم است ،در ردیف مستثنیات دین قرار داده است؛ با عنایت به اینکه مغازه جزء وسایل و ابزار کار تلقی نمیشود و با توجه به اصل وجوب ادای دین ،مغازه جزء مستثنیات دین محسوب نمیشود.
نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۰/۹۴۷ مورخ ۱۴۰۰/۰۸/۲۵ | مرکز حقوقی راهبرد