مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۰/۹۳۹

تاریخ نظریه:

استعلام

-17آیا دعوی بیمه گر از باب قائم مقامی زیان دیده علیه مقصر ورود ضرر مشمول مرور زمان دو ساله دعاوی بیمه ای هم میگردد و یا خیر؟

پاسخ اداره کل حقوقی

برابر ماده 36قانون بیمه مصوب » 1316مرور زمان دعاوی ناشی از بیمه دو سال است و ابتدای آن از تاریخ وقوع حادثه منشأ دعوی خواهد بود« و دعوای بیمهگر بر عامل زیان که متعاقب جبران خسارت توسط بیمهگر قابلیت طرح دارد از شمول حکم یاد شده خروج موضوعی دارد. دکتر احمد محمدی باردئی مدیر کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۰/۹۳۹ مورخ ۱۴۰۰/۰۹/۰۳ | مرکز حقوقی راهبرد