استعلام
با توجه به بند ه تبصره 4ماده 3قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت و دستورالعمل تشخیص خدمت
برجسته مصوب 1384و مواد 3و 10دستورالعمل ساماندهی و نحوه اعمال نتایج ارزشیابی کارکنان دستگاه
قضایی مصوب 1398مصوب ریاست محترم قوه قضاییه آیا قضات دادگستری دارای عناوین اول تا سوم
مسابقات سراسری کشوری قرآن کریم مشمول اعطای گروه تشویقی می شوند؟
پاسخ اداره کل حقوقی
در مورد ارتقای گروه قضات وفق ماده 14قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت مصوب 1370با
اصلاحات بعدی ،احکامی مقرر شده و تبصره 5این ماده نیز اشعار میدارد» :ضوابط مربوط به تغییر مقام و
ارتقای گروه قضات با در نظر گرفتن سوابق تجربی در امور قضایی ،تحصیلات ،ارزشیابی و توانایی آنان در
انجام امور محوله بر اساس آییننامهای است که به پیشنهاد وزیر دادگستری به تصویب رییس قوه قضاییه
خواهد رسید« .بر این اساس» ،آییننامه تعیین گروههای شغلی و ضوابط مربوط به ارتقای گروه و تغییر مقام
قضات« مصوب 19/2/1389با اصلاحات بعدی لازمالاجرا است که آخرین اصلاحیه مربوط به 13/8/1396
است و طی آن ،مورد سؤال یعنی »گروه تشویقی به قضات دارای عناوین اول تا سوم مسابقات سراسری
کشوری قرآن کریم« موضوع دستورالعمل اجرایی تشخیص خدمت برجسته از طریق بروز لیاقتهای ویژه که
در اجرای بند »هـ« تبصره 4ماده 3قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت مصوب 1370با اصلاحات
بعدی تصویب شده است ،پیشبینی نشده است.