استعلام
با عنایت به قسمتی از ماده 96قانون اجرای احکام مدنی مصوب 1356که مقرر میدارد :اگر مرد دارای همسر
یا فرزند باشد میزان حقوقی که قابل توقیف است به یک چهارم کاهش پیدا میکند ،آیا صرفاً داشتن فرزند بدون
دارا بودن همسر موجب کاهش توقیف حقوق مستخدم به یک چهارم میشود؟
پاسخ اداره کل حقوقی
محدودیت توقیف حقوق و مزایای کارکنان موضوع ماده 96قانون اجرای احکام مدنی مصوب 1356در دو فرض
مستقل دارای زن یا فرزند بودن محکومعلیه قابل اعمال است .تفکیک شرط »زن« یا »فرزند« داشتن محکومعلیه
با حرف »یا« مبین این معناست که اگر محکومعلیه دارای فرزند باشد ،هرچند دارای همسر نباشد ،محدودیت
توقیف حقوق و مزایای وی وفق ماده قانونی موصوف اعمال خواهد شد.