استعلام
در رسیدگی به پروندههای کمیسیون ماده 100شهرداری موضوع بناهای دارای قدمت زیاد که کارشناسی رسمی
جهت اعلام نظر پیرامون ایستایی و استحکام بنا تعیین میشود ،آیا کارشناس باید بر اساس ضوابط و مقررات
سال احداث بنا اعلام نظر کند یا بر مبنای ضوابط و مقررات حاکم و جاری؟
پاسخ اداره کل حقوقی
با توجه به ضرورت رعایت حقوق مکتسبه اشخاص و جلوگیری از ایجاد دعاوی مختلف علیه شهرداری و از هم
پاشیدن نظامات شهری ،اظهار نظر کارشناسان رسمی دادگستری در خصوص استحکام و ایستایی بناهایی که در
کمیسیون ماده 100قانون شهرداری طرح میشود ،باید بر مبنای مقررات حاکم در زمان ساخت بنا صورت پذیرد.
دکتر احمد محمدی باردئی
مدیر کل حقوقی قوه قضاییه