استعلام
آیا دعوای مطالبه اجرتالمثل ایام زوجیت تا نصاب بیست میلیون تومان در صلاحیت شورای حل اختلاف
است؟
پاسخ اداره کل حقوقی
با توجه به اینکه در بند »ج« ماده 9قانون شورای حل اختلاف مصوب 1394دعوای مطالبه اجرتالمثل
ایام زوجیت در زمره دعاوی داخل در صلاحیت این شوراها دانسته نشده و از آن ذکری به میان نیامده است،
لذا شورای حل اختلاف صلاحیتی برای رسیدگی به این دعوا ندارد و رسیدگی به این دعوا با هر میزان
خواسته ،وفق بند 7ماده 4قانون حمایت خانواده مصوب ،1391همچنان در صلاحیت دادگاه خانواده است