مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۰/۶۴۱

تاریخ نظریه:

استعلام

در خصوص ماده 41قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب 1379با توجه به تکلیف وکلای دادگستری مبنی بر حضور در جلسه رسیدگی ،آیا صرف عدم حضور در جلسه رسیدگی بدون عذر موجه تخلف محسوب میشود یا این عدم حضور باید به تجدید جلسه رسیدگی منجر شده باشد؟

پاسخ اداره کل حقوقی

با توجه به اطلاق ماده 41قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب ،1379 صرف عدم حضور وکیل در جلسه رسیدگی بدون عذر موجه تخلف محسوب میشود
نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۰/۶۴۱ مورخ ۱۴۰۰/۰۶/۳۱ | مرکز حقوقی راهبرد