مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۰/۴۹۸

تاریخ نظریه:

استعلام

زمان تهاتر مبالغ پرداختی ناشی از فروش مال مزایده با محکومبه چه زمانی است؟ روز مزایده یا روز احراز جریان مزایده یا زمان تحویل مال به خریدار؟

پاسخ اداره کل حقوقی

مستفاد از ماده 157قانون اجرای احکام مدنی مصوب ،1356زمانی که وجه حاصل از فروش مال قانون ًا قابلیت پرداخت به محکومله را داشته باشد و اجرای احکام مدنی نیز موظف به پرداخت وجه به وی باشد، همان روز ،زمان بریالذمه شدن محکومعلیه است.
نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۰/۴۹۸ مورخ ۱۴۰۰/۰۶/۰۶ | مرکز حقوقی راهبرد