مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۰/۴۹۳

تاریخ نظریه:

استعلام

آیا دپوی چوب در زمین زراعی به میزان 5000متر مربع با عنایت به این که ماهیت زمین تغییر یافته و رکن مادی بزه تغییر کاربری به نظر محقق نگردیده از موارد و مصادیق تغییر کاربری محسوب میگردد؟

پاسخ اداره کل حقوقی

تشخیص و تطبیق موضوعات با قانون از وظایف اداره کل حقوقی نیست لذا با توجه به ماده » 10آییننامه اجرایی قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها مصوب «1386و »دستورالعمل تعیین مصادیق تغییر کاربری غیرمجاز موضوع ماده 10قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها مصوب 1385مجلس شورای اسلامی« ،تشخیص تغییر یا عدم تغییر کاربری با قاضی رسیدگیکننده است/. دکتر احمد محمدی باردئی معاون اداره کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۰/۴۹۳ مورخ ۱۴۰۰/۰۵/۱۲ | مرکز حقوقی راهبرد