مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۰/۳۷۳

تاریخ نظریه:

استعلام

چنانچه در اثر تخلف نهادهای قانونی ،در حریم شهر کاربری »مرتع« به مسکونی تبدیل شود ،آیا این عمل مشمول قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی است؟ در صورت منفی بودن پاسخ ،تحت چه عنوانی قابل پیگرد قانونی است؟

پاسخ اداره کل حقوقی

اولاً ،اراضی زراعی و باغها در بند »ت« ماده یک آییننامه اجرایی قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها مصوب 1386با اصلاحات بعدی تعریف شده است و صرف ًا اراضی یادشده مشمول بزه مذکور در ماده 3قانون فوقالذکر است. دکتر احمد محمدی باردئی معاون اداره کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۰/۳۷۳ مورخ ۱۴۰۰/۰۵/۲۰ | مرکز حقوقی راهبرد