مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۰/۱۴۴۸

تاریخ نظریه:

استعلام

آیا قاضی شورای حل اختلاف در خصوص مبلغ بیش از دویست میلیون ریال ،میتواند گزارش اصلاحی تنظیم کند؟

پاسخ اداره کل حقوقی

در مواردی که اختلافات طرفین در شورای حل اختلاف به صلح ختم شود ،در موارد موضوع ماده 11قانون شوراهای حل اختلاف مصوب 1394به تصریح تبصره این ماده ،شورا )اعم از شهر و روستا( باید مراتب را برای تنظیم گزارش اصلاحی نزد مرجع قضایی ذیربط ارسال کند و در صورتی که موضوع منطبق با موارد صلاحیت شوراهای حل اختلاف موضوع ماده 9این قانون باشد ،قاضی شورا وفق صدر ماده 24همین قانون گزارش اصلاحی صادر میکند و در غیر این صورت مطابق ذیل این ماده مراتب را به مرجع قضایی صالح اعلام میکند. دکتر احمد محمدی باردئی مدیر کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۰/۱۴۴۸ مورخ ۱۴۰۰/۱۰/۲۹ | مرکز حقوقی راهبرد