استعلام
درصورتی که دادگستری شهرستان فاقد معاون قضایی باشد آیا رئیس دادگستری میتواند برخی از امور مانند
ارجاع پرونده را به رئیس یکی از شعبات یا دادرس تفویض نماید؟
پاسخ اداره کل حقوقی
مستفاد از ماده 338قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392و ماده 50قانون آیین دادرسی دادگاههای
عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب 1379و ماده 18آییننامه قانون تشکیل دادگاههای عمومی و انقلاب،
تفویض اختیار ارجاع پرونده از سوی رئیس دادگستری شهرستان )در فرضی که دادگستری شهرستان فاقد
معاون باشد( به رؤسای شعب دادگاه یا دادرسان علیالبدل با رعایت سوابق قضایی آنها )سابقه قضایی بیشتر(
بلامانع است.
دکتر احمد محمدی باردئی
مدیر کل حقوقی قوه قضاییه